Historky z archivu: První cesta po Gruzii z roku 2011 (záznam online streamu)

Protože podzim 2020 přinesl druhou vlnu virů v povětří, museli jsme se zase všichni zašít doma a nikam nechodit. Abychom se za dlouhých večerů nenudili, připravil jsem sérii s názvem „Historky z dobrodružného archivu“, kde se dělím o málo známé perličky a příběhy, které se třeba z různých důvodů nevešly do přednášek nebo jsou tak staré, že si je skoro nepamatuji ani já sám. Pro premiéru tohoto online vysílání jsem si vybral svou první expedici do tehdy teprve se turisticky rozvíjející Gruzie.


Musím podotknout, že to byl zas po dlouhé době nezvyk. Mluvit do zdi a doufat, že na druhém konci drátu se někdo baví :) Ale podle vašich reakcí se zdá, že můj pokus porvat se v hlavním vysílacím čase s televizními trháky jako jsou Výměna manželek XII, Sestřičky Modrý kód, Četnické humoresky nebo třeba Myšlenky zločince, byl úspěšný.

Užijte si záznam, neplačte nad cestovatelsky zmařeným rokem a pojďme se spolu zasnít nad tím, kam se podíváme někdy v budoucnu. A jestli vás mé povídání baví, mrkněte na Facebook, co je v plánu, nebo (až to zase půjde) se přijďte podívat na živou přednášku ;)

Autory prezentovaných fotek jsou zejména Lukáš Kobza, Martin D. a další kamarádi, kteří se mnou uvedené expedice absolvovali. Děkuji za svolení vytáhnout je z archivů na světlo.

Komentáře

Napadá tě, co můžu v článku vylepšit? Máš aktuálnější informaci? Chceš se podělit o další užitečný tip? Rád by ses na něco zeptal(a)?
Směle piš do komentářů – pomůžeš mně i budoucím čtenářům. Vlákna komentářů lze také sledovat.
Upozornění na nové komentáře
Nekomentuji, ale
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře