Cestovatelský kvíz: Jak se vyznáte v Asii?

Pestřejší kontinent pravděpodobně neexistuje. S každým překročením hranic čeká sto a jedna nečekaná výzva. Považujete se za světem protřelého experta, který při pouhém pohledu do mísy s podezřelým obsahem snadno pojmenuje ulici, kde tuhle baštu vaří? Nebo si vystačíte s mlhavou vizí krajiny v té či oné zemi? Otestujte svůj přehled v mém cestovatelském kvízu a vyhrajte pěkné ceny.

Níže najdete malý výběr fotek z mé letošní cesty a k nim pár záludných otázek, které v pěti minutách prověří vaše představy o Asii.

Soutěž už sice oficiálně skončila, ale nic vám nebrání vyplnit test nanečisto. Správné odpovědí posléze naleznete v této facebookové galerii.

Abyste se svými znalostmi a elánem nezůstali zkrátka, připravili jsme pro vás spolu s Top Army Shop odměny pro tři nejlepší znalce.

  • 1. místo vyhraje nákupní poukaz v jejich e-shopu na 800 Kč a dopravu zdarma.
  • 2. místo získá poukaz na 400 Kč a k tomu můj Asijský kalendář.
  • 3. místo odměníme také poukazem na 400 Kč a jako bonus nafasuje dva volňásky na jednu z mých přednášek.

Jestli vás jako mírumilovné cestovatele děsí představa výběru v army shopu, věřte, že u nich najdete i spoustu praktických outdoorových záležitostí.

Trocha pravidel:
  1. Soutěž poběží do 4. prosince 2017, 23:59.
  2. Jedna osoba = jedna příležitost.
  3. Zaslané informace budou využity pouze pro potřeby soutěže a jejího vyhodnocení. Nikdo je ode mě nedostane.
  4. Rozhoduje počet správných odpovědí, přičemž se počítá každé správné přiřazení – není nutné mít bezchybně celý oddíl. V případě stejného počtu bodů rozhoduje los.
  5. Pro jistotu si v případě podezření na nějaké nekalosti vyhrazuji právo zasáhnout do soutěže a hříšníky odpovídajícím způsobem ztrestat (třeba tak, že ode mě nic nedostanou).

Pusťte se do kvízu.

Po vyplnění odpovědí směle využijte tlačítka níže a sdílejte test na sociálních sítích, protože nic tak nepotěší jako možnost machrovat, že jste chytřejší než vaši kámoši ;)

Komentáře

Napadá tě, co můžu v článku vylepšit? Máš aktuálnější informaci? Chceš se podělit o další užitečný tip? Rád by ses na něco zeptal(a)?
Směle piš do komentářů – pomůžeš mně i budoucím čtenářům. Vlákna komentářů lze také sledovat.
Upozornění na nové komentáře
Nekomentuji, ale
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře